• Scen Skåne Tranås 31/7 2021 kl 19:30

  • Södra Teatern Stockholm 15/5 2021 kl 19:30

GULD OCH GRÖNA SKOGAR
SCEN SKÅNE TRANÅS fredagen den 31 juli 2021 kl 19:30- Insläpp från kl 18

Konserten är flyttad till 31/7 2021. Håll i era biljetter de gäller nästa sommar och är GULD värda. Ett fåtal biljetter finns kvar att köpa.
ev återköp kan göras t o m 31/7 2020.

Välkomna till  en av de vackraste konsertplatserna på Österlen. 

I ungdomen var Hasse Andersson den stora rockstjärnan hemma i Östra Ljungby. Under artistnamnet Rock-Olle for han runt i bygdegårdarna med pappas radio som förstärkare till den fräcka gitarr-plankan och sjöng rock ‘n’ roll. Många är senare har flertalet av Hasses sånger blivit stora hits och allra mest efterfrågad är givetvis ”Änglahund”. Var än Hasse Andersson drar fram får han spela den, vilket han gärna gör! Hasse skriver själv det mesta av sitt material och det har resulterat i ca. 20 album och en massa singlar. 

När Hasse 2015 deltog i melodifestivalen kammade han hem fjärdeplatsen i finalen och han och hans bidrag Guld och Gröna Skogar slog igenom hos alla generationer och Hasse blev en  mycket eftertraktad och omåttligt populär artist.

 Ta gärna med picknick och egen stol. Det är inte tillåtet med eget bord. Det är rökförbud på konsertområdet.  Det finns enkel servering med grillad korv och kaffe. 

Köp biljetter via Ticketmaster  och skriv ut hemma

Köp även biljetter på ICA Tomelilla, Ystad Turistbyrå, Julius Biljettservice  eller ring 0771-707070
Barn under 8 år fri entré i vuxens sällskap.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

NYHETER